ACASASPECTACOLEDouă surori şi un pianMOSTENIREA, cu Olga Delia Mateescu Magnolii și cianurăValsul hazarduluiIngerul pantofilorNopțile barbare (după "1001 de nopți)"Ursul, de A.P. CehovBILETE, PROGRAM & CONTACTMINI COQUETTEGreierele și FurnicaCaliful BarzaPrintesa si bobulVulpea si corbulProstia omeneascăPraslea cel Voinic si merele de aur
(c)2014
teatrul coquette n ou.jpg coquette
Un spectacol in care Olga Delia Mateescu, una dintre actritele emblematice ale scenei romanesti, face un rol exceptional.
„Moștenirea” a apărut ca text în volumul „Călătoarea și Shakespeare”, volum distins cu Premiul pentru Dramaturgie al Asociației Scriitorilor. 

OLGA DELIA MATEESCU este „moștenitoarea” de la Teatrul Coquette. Mireille Petit, o femeie misterioasa, dar plină de farmec își îndeplinește visul de o viață, acela de a locui în Paris și de a fi cetățean francez. Ce a sacrificat ea pentru acest vis? A devenit captivă în propriul vis, fără a mai exista cale de scăpare și e ca și o pasăre într-o colivie de aur. În urma unei călătorii în Martinica, în care s-au intamplat lucruri misterioase, o sora se substituie celeilalte, mizând pe asemănarea fizică dintre ele. De aici încep să apară pericolele de a fi descoperită și acum trecutul secret al surorii o ia prin surprindere, punând-o în situații limita. Ea ține un jurnal video pentru a-și alina singurătatea. Cui i se poate destăinui? „Moștenirea” de Lucia Verona este un spectacol plin de surprize și mister, elegant, o combinație între comedie, drama și mister, un spectacol cu gust de șampanie. În ce constă moștenirea? Cine, ce și de la cine moștenește? 
Cu: Olga Delia Mateescu 
Scenografia: Daniel Divrician 
Regia: Ingrid Bonța 

afis final mostenitoarea copy
MOSTENIREA
                             de Lucia Verona
Premiera: 18 septembrie 2016