ACASASPECTACOLEDouă surori şi un pianMOSTENIREA, cu Olga Delia Mateescu Magnolii și cianurăValsul hazarduluiIngerul pantofilorNopțile barbare (după "1001 de nopți)"Ursul, de A.P. CehovBILETE, PROGRAM & CONTACTMINI COQUETTEGreierele și FurnicaCaliful BarzaPrintesa si bobulVulpea si corbulProstia omeneascăPraslea cel Voinic si merele de aur
(c)2014
teatrul coquette n ou.jpg coquette
Un nou concept apartinand Teatrului Coquette, dedicat copiilor, și, de ce nu?, întregii familii, care îmbină desenul, pictura, improvizația teatrală și elemente de animație.
Atelierul de Povești este o activitate interactivă care îmbină teatrul, improvizația și desenul pentru a reconstitui o poveste. Copiii se transformă în adevarați detectivi ai poveștilor care, pe baza elementelor de recuzită din scenă, a indiciilor date de coordonatori și a desenului, vor reconstitui la fiecare întâlnire câte o poveste. Vor desena cu ajutorul artistului invitat cele mai interesante momente ale poveștii, iar actorii îi vor distribui pe loc in rolurile cele mai amuzante și mai frumoase. Și astfel povestea prinde contur in fața ochilor noștri.
Să îi incurajăm pe copii să redescopere bucuria și farmecul poveștilor și al lecturii.
Atelierul de Povești este un bun prilej de a-i încuraja să se exprime, să le deschidem apetitul pentru lectură si chiar să descoperim noi talente.
La prima întâlnire am mers pe firul indiciilor pentru a reconstitui povestea Motanului Încălțat.
Vor urma apoi Cenusareasa, Hainele cele noi ale Împăratului, Pasărea de Foc, Păcală si Tândală, Poveștile Baronului Munchausen, Ivan Turbincă, Poveste de Crăciun, Crăiasa Zăpezii, și multe altele pe care le vom alege la sugestia copiilor sau a părinților.
Noi povestim altfel!
O dată cu încălzirea temperaturilor de afară, Atelierul de Povești plănuiește activități de modelaj și pictură în aer liber, toate susținute pe baza celor mai îndrăgite povești!
ATELIERUL DE POVEȘTI
Bine ați venit in regatul poveștilor!
Participarea costa 30 de ron pentru fiecare copil, si 10 ron pentru adulti. Inscrierea se face prin e-mail sau telefonic.
cenusareasa2.jpg
25