ACASASPECTACOLEDouă surori şi un pianMOSTENIREA, cu Olga Delia Mateescu Magnolii și cianurăValsul hazarduluiIngerul pantofilorNopțile barbare (după "1001 de nopți)"Ursul, de A.P. CehovBILETE, PROGRAM & CONTACTMINI COQUETTEGreierele și FurnicaCaliful BarzaPrintesa si bobulVulpea si corbulProstia omeneascăPraslea cel Voinic si merele de aur
(c)2014
teatrul coquette n ou.jpg coquette
Montarea piesei Două surori şi un pian la Teatrul Coquette reprezintă o premieră absolută în România – primul contact al publicului român cu una dintre scrierile de succes ale dramaturgului contemporan cubano- american  Nilo Cruz, unul dintre numele de referinţă ale dramaturgiei contemporane. 
Nilo Cruz este un autor dramatic multi-premiat (Premiul Tony, Premiul Pulitzer, Premiul Criticilor Americani de Teatru, Premiul Fundaţiei Kennedy, etc.). 
*** In arsita Havanei, in anul 1991, la apusul erei sovietice, celebra scriitoare Maria Celia Obispo si sora ei, pianista Sofia Obispo, sunt plasate in arest la domiciliu pentru sfidarea regimului totalitar. Viețile lor se întrețes in mod straniu cu cea a reprezentantului puterii, locotenentul Portuondo, când acesta caută din ce in ce mai mult apropierea scriitoarei. Niște opere ascunse si un pian dezacordat ca mod de evadare, scrisori de dragoste codate ca singur liant cu lumea din afara si un întreg joc de-a șoarecele si pisica nasc speranțe, pasiuni si răstoarnă crezuri. Cat de mult poate influenta politica mintea si sufletul individului? Va invitam sa va așezați in casa Obispo, ca intr-un decor de film si sa va lăsați furați de o poveste profund umana despre dragoste, libertate si demnitatea ființei! 

Distributia: 
Maria Celia Obispo – Celina Niţu
Locotenentul Portuondo – Pavel Bârsan
Sofia Obispo – Ruxandra Bălaşu
Victor Manuel – Alexandru Mandu
 Regia: Ruxandra Bălaşu 
Scenografia: Daniel Divrician 
Traducerea: Ruxandra Bălaşu & Celina Niţu
Două surori şi un pian
                             de Nilo Cruz
Premiera: 15 decembrie 2018 
surori afis