ACASASPECTACOLEDouă surori şi un pianMOSTENIREA, cu Olga Delia Mateescu Magnolii și cianurăValsul hazarduluiIngerul pantofilorNopțile barbare (după "1001 de nopți)"Ursul, de A.P. CehovBILETE, PROGRAM & CONTACTMINI COQUETTEGreierele și FurnicaCaliful BarzaPrintesa si bobulVulpea si corbulProstia omeneascăPraslea cel Voinic si merele de aur
(c)2014
teatrul coquette n ou.jpg coquette
Cursuri de teatru pentru copii Teatrul Coquette vine în întâmpinarea copiilor talentați cu un curs dedicat lor. Copii de azi sunt dornici de joacă, fără să mai aibă posibilitatea de a se desfășura în compania celor de vârsta lor, cum au avut-o alte generații. Chiar dacă este mai timid, sau îi place să fie în centrul atenției, copilul are nevoie de a se exprima prin joacă și jocuri. Cu siguranță spiritul ludic este o trăsătură specială a copilului, această trăsătură descoperită și dezvoltată la timp poate scoate la iveală un talent deosebit. De ce să încurajezi copilul să facă acest curs de teatru: - îl ajută să își depășească timiditatea și îi crește încrederea în sine ( copilul va fi încurajat, observațiile și corecturile se fac folosind doar cuvinte pozitive) - Învață să relationeze constructiv cu cei jurul lor ( prin improvizație) - Învață să empatizeze și să-i înțeleagă pe cei din jur ( prin descoperirea diferitor personaje) - Își cizelează și își dezvoltă calitățile pe care le are deja ( imaginație, creativitate, dezinvoltură, memorie, etc.) - Învață să comunice ceea ce gândește și ceea ce simte - Învață să recunoască modelele reale și valoroase - Învață să ia decizii creative și să rezolve situații adecvate vârstei lui - Învață să se concentreze și să își dezvolte atenția, învață să-și canalizeze energia și atenția pe lucrul pe care-l face aici și acum” - E un proces de dezvoltare creativă extrem de util și distractiv Cursul durează două luni, care se vor finaliza cu un spectacol la care tu, părintele, vei putea să vezi cum s-a deschis copilul tău și cât de creativ este. Grupa va fi formată din maxim 10 copii, pentru a ne asigura că fiecare primește atenție în egală măsură. Costul unui curs este de 480 de lei și micuțul primește cadoul un work-shop de desen.
cursuri
Atentie: acest curs de teatru se desfasoara si in engleza sau in germana. Pentru detalii si inscriere mergeti la pagina contact.
Cursul incepe pe data de 25 octombrie. Pana atunci va asteptam la inscrieri! Primul atelier este gratuit.