Pentru o experienţă completă de navigare, te rugăm să activezi JavaScript în browserul Web.
ACASASPECTACOLEMOSTENIREA, cu Olga Delia MateescuColonelul si pasarileMagnolii și cianurăValsul hazarduluiSecretul atomicNopțile barbare (după "1001 de nopți)"BILETE, PROGRAM & CONTACTMINI COQUETTEMuzicantii din BremenCaliful BarzaPrintesa si bobulVulpea si corbulOraselul PovestilorAtelierul de povestiNOUTATIconcurs fiori de groazaGermana distractiva
(c)2014
teatrul coquette n ou.jpg
Comedie
Prima reprezentatie (work -in-progress): 29 martie 2015
Data premierei: 29 aprilie 2015
Primul spectacol din România în care joacă pe aceeași scena un actor și un ventiloc!

Distribuție: Crina Zvobodă
Ruxandra Bălașu
Regia: Ingrid Bonța
Scenografia: Daniel Divrician
SECRETUL ATOMIC
Ce se întâmplă în momentele în care se predă ștafeta puterii? Este ea în mâinile cui cerdem că este? Care este cel mai mare secret care se poate spune?
Toate acestea sunt "dezvăluite" cu umor debordant într-un spectacol absolut inedit!
"Este un moment solemn, care se întîmplă extrem de rar în viața unui om. Celor mai mulți nu li se întîmplă niciodată.
Tocmai de aceea am scris "Secretul atomic”, care surprinde acest moment celebrul "huis clos”, acea întrevedere între patru ochi dintre președintele în exercițiu și președintele ales. Ce secrete îi dezvăluie președintele care și-a încheiat mandatul succesorului său? Codul atomic? A, cu asta nu ne jucăm. Dar mai sunt și alte secrete de stat, poate nu mai puțin importante. Nimeni nu poate afla ce se vorbește acolo nimeni, în afară de spectatorii acestei piese, care, firește, vor păstra secretul.
Orice asemănare cu un președinte real (sau mai mulți) este întîmplătoare și neintenționată. Sau poate le-a venit ideea de a fi președinți citind piesa mea, scrisă în 1997?
"Secretul atomic” este o comedie. Asta nu este un secret. "
Lucia Verona (autor)
secretul atomic afis.jpg
Despre Secretul Atomic au scris