ACASASPECTACOLEValsul hazarduluiMondeni-tatiColonelul si pasarileMasha zilelor noastreSecretul atomicBILETE & CONTACTPRESA & PARTENERIMINI COQUETTEVulpea si corbulOraselul PovestilorCharlie si CharlotteCaliful BarzaPrintesa si bobulAtelierul de povestiNOUTATIconcurs fiori de groazaGermana distractiva
(c)2014
teatrul coquette n ou.jpg
Mondeni-tăți!
Inspirat de T. Musatescu
Că tot se poartă împărțirea pe capitole, l-am putea numi capitolul 2.
Mondeni-tăți! este o satira la adresa societatii "televizate" in care traim si a goanei dupa celebritate. Daca au aparut emisiuni sau pamflete la adresa societatii, asa a aparut acest spectacol ca satira la adresa televiziunii si a emisiunilor de divertisment. Actritele Ruxandra Balasu si Laura Voicu interpreteaza mai multe roluri, infatisand tipare umane din cele mai variate zone. Actorul Pavel Barsan este moderatorul emisiunii, care se confrunta cu diverse situatii neasteptate. Aceasta "emisiune” este o combinatie intre teatru, comedy show si improvizatie. O comedie care ia sub aripa umorului diverse tipuri umane.
De data aceasta echipa este formată din: Laura Voicu, Ruxandra Balasu, Pavel Bârsan, sub bagheta magică a lui Ingrid Bonta.
Multimedia: Radu Fulga
Cu participarea video: Mihai Capatina, Iulian Glita, Mihai Stanescu, Claudia Susanu, Pavel Barsan
afis nou mondenitatinet.jpg
Va invitam sa urmariti o mica mostra din Mondenitati ( Capitolul I), cu mentiunea ca ne-am intors mai mondeni si mai rafinati ca niciodata.