Pentru o experienţă completă de navigare, te rugăm să activezi JavaScript în browserul Web.
ACASASPECTACOLEMOSTENIREA, cu Olga Delia MateescuColonelul si pasarileMondeni-tatiValsul hazarduluiSecretul atomicBILETE, PROGRAM & CONTACTMINI COQUETTEMuzicantii din BremenCaliful BarzaPrintesa si bobulVulpea si corbulOraselul PovestilorAtelierul de povestiNOUTATIconcurs fiori de groazaGermana distractiva
(c)2014
teatrul coquette n ou.jpg
Mondenități!
dupa o idee de T. Musatescu

Mondenități! este o satira la adresa societatii "televizate" in care traim si a goanei dupa celebritate. Daca au aparut emisiuni sau pamflete la adresa societatii, asa a aparut acest spectacol ca satira la adresa televiziunii si a emisiunilor de divertisment. Actritele Ruxandra Balasu si Laura Voicu interpreteaza mai multe roluri, infatisand tipare umane din cele mai variate zone. Actorul Pavel Barsan este moderatorul emisiunii, care se confrunta cu diverse situatii neasteptate. Aceasta "emisiune” este o combinatie intre teatru, comedy show si improvizatie. O comedie care ia sub aripa umorului diverse tipuri umane.
De data aceasta echipa este formată din: Laura Voicu, Ruxandra Balasu, Pavel Bârsan, sub bagheta magică a lui Ingrid Bonta.
Multimedia: Radu Fulga
Cu participarea video: Mihai Capatina, Iulian Glita, Mihai Stanescu, Claudia Susanu, Pavel Barsan
Va invitam sa urmariti o mica mostra din Mondenitati ( Capitolul I), cu mentiunea ca ne-am intors mai mondeni si mai rafinati ca niciodata.
Mondenitati!
monden, -a, mondeni, -e = care apartine inaltei societati.

Societatea de astazi este plina de celebritati. Nu conteaza ce studii ai, care este coeficientul tau de inteligenta si daca poti schimba lumea ...
mondenitati 2015