ACASASPECTACOLEMOSTENIREA, cu Olga Delia MateescuColonelul si pasarileMagnolii și cianurăValsul hazarduluiIngerul pantofilorNopțile barbare (după "1001 de nopți)"BILETE, PROGRAM & CONTACTMINI COQUETTEMuzicantii din BremenCaliful BarzaPrintesa si bobulVulpea si corbulOraselul PovestilorAtelierul de povestiNOUTATIconcurs fiori de groazaGermana distractiva
(c)2014
teatrul coquette n ou.jpg
Invata germana cu Ingrid si marioneta Charlie!
Centrul de limbi straine Deutsch mit Erfolg in parteneriat cu Teatrul Coquette ofera cursuri de limba germana pentru copii si adulti. 
Germana nu este o limba grea si se invata cel mai bine prin joc si in joaca. Centrul Deutsch mit Erfolg dispune de materiale moderne si profesori nativi specializati, propune metode alternative si instrumente de lucru actuale, care vin in sprijinul unei invatari rapide a limbii germane, punand accent pe comunicare, dezvoltarea emotionala si a creativitatii.


deutsch.jpg
Cursurile au loc in fiecare marti, incepand cu ora 18.00 la sediul Teatrului Coquette din Calea Calarasilor nr.94. Un curs dureaza 1h30min, se desfasoara pe o perioada de 2 luni si costa 580lei. Grupa va fi formata din minimum 4, maximum 7 elevi. La finalul cursurilor, copiii vor primi o adeverinta de participare.
Pentru inscrieri sau alte informatii despre cursuri contactati-ne la urmatoarele numere de telefon: 0754.990 017; 0725.915 602 sau prin e-mail la deutsch@teatrulcoquette.ro

WW_80